Corona COVID-19

Glampingpark Strand49 volgt de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de overheid op de voet en neemt passende maatregelen voor de veiligheid en hygiëne van onze gasten en medewerkers.

Heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord via info@strand49.nl of telefoonnummer 0224 228125.

Veel gestelde vragen COVID-19

Reserveren voor 2021 is vanaf heden mogelijk, nu ook met COVID-19 dekking

Annuleringsfonds

Neem geen risico, neem deel in het ANNULERINGSFONDS of ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Heeft u al gedacht aan de mogelijkheid dat uw vakantie moet worden afgebroken of misschien helemaal niet door kan gaan? Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u, één van uw reisgenoten of één van uw familieleden ziek wordt. Bij annulering moet toch altijd de volledige huursom worden betaald!

Volledig zorgeloos boeken voor 2021? Kies voor het ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Wilt u extra zekerheid en flexibiliteit? Kies dan bij boeking voor ons Annuleringsfonds Plus. U kunt dan, zonder opgaaf van reden, tot 2 weken uur voor de op uw boekingsbevestiging aangegeven aankomsttijd met volledige teruggave van het betaalde bedrag annuleren!

Slecht weer, onverwacht te druk voor vakantie, caravan verkocht? Deze omstandigheden zijn niet gedekt.

Kan uw vakantie door COVID-19 maatregelen geen doorgang vinden, dan is deze dekking wel van toepassing en krijgt u uw geld terug.

Wat zijn de kosten van het Annuleringsfonds Compleet en wat is verder van belang? Op het moment van reserveren kunt u kiezen voor deelname in het fonds. Als de premie op de in de bevestiging aangegeven datum van de 1e betaling door ons is ontvangen neemt u deel in het Annuleringsfonds Compleet. De premie van het Annuleringsfonds Compleet bedraagt 15% van de totale huursom.

Stem op ons voor de verkiezing Camping van het Jaar 2020! 

Stem nu op Strand49 en maak kans op €50,- te besteden op anwbcamping.nl
Stemmen
close-link