Reserveringsvoorwaarden Flexibel boeken en annuleren

Reserveren en annuleren

Glampingpark Strand49 volgt de ontwikkelingen en de adviezen van het RIVM en de overheid op de voet en neemt passende maatregelen voor de veiligheid en hygiëne van onze gasten en medewerkers.

Nu reserveren zijn voordelige tarieven. Aanbetaling in Januari tot begin maart kosteloos annuleren, strand49 heeft flexibele annuleringsvoorwaarden.

Een verblijf in een vakantiewoning van Strand49 is ‘corona-proof’

Reserveren voor 2023 is mogelijk met COVID-19 dekking, compleet, Ziet u hier de Reserveringsvoorwaarden van Strand49 en onderaan deze pagina vindt u de verzekeringsmogelijkheden

 

Tijdens uw verblijf beschikt u over een privéwoning waar grote groepen mensen zijn uitgesloten. Daarnaast beschikken al onze accommodaties over eigen sanitair. Het schoonmaakteam van Strand49 volgt de richtlijnen van het RIVM, zo worden tijdens de schoonmaakwerkzaamheden contactpunten extra gereinigd met desinfecterende middelen. De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Strand49 voorop.

Het glampingpark van Strand49 is ingericht op de omgeving, de kust en de natuur en beschikken standaard over minimale faciliteiten. Een verblijf op Strand49 is vooral in de huidige onzekere tijden een ideale uitkomst.

Heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord via info@strand49.nl of telefoonnummer 0224 228125.

Veel gestelde vragen COVID-19

Reserveren ook met COVID-19 dekking

Annuleringsfonds

Neem geen risico, neem deel in het ANNULERINGSFONDS of ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Heeft u al gedacht aan de mogelijkheid dat uw vakantie moet worden afgebroken of misschien helemaal niet door kan gaan? Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u, één van uw reisgenoten of één van uw familieleden ziek wordt. Bij annulering moet toch altijd de volledige huursom worden betaald!

Volledig zorgeloos boeken? Kies voor het ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Wilt u extra zekerheid en flexibiliteit? Kies dan bij boeking voor ons Annuleringsfonds Compleet. U kunt dan, zonder opgaaf van reden, tot 4 weken voor de op uw boekingsbevestiging aangegeven aankomsttijd met volledige teruggave van het betaalde bedrag annuleren!

Slecht weer, onverwacht te druk voor vakantie, caravan verkocht? Deze omstandigheden zijn niet gedekt met een normale annuleringsverzekering en bij compleet tot 4 weken voor aankomst.

Kan uw vakantie door COVID-19 maatregelen geen doorgang vinden, dan is deze dekking wel van toepassing en krijgt u uw geld terug.

Wat zijn de kosten van het Annuleringsfonds Compleet en wat is verder van belang? Op het moment van reserveren kunt u kiezen voor deelname in het fonds. Als de premie op de in de bevestiging aangegeven datum van de 1e betaling door ons is ontvangen neemt u deel in het Annuleringsfonds Compleet. De premie van het Annuleringsfonds Compleet bedraagt 15% van de totale huursom.