Bekijk de beschikbaarheid

Huisje huren met Pasen bij Strand49

Een uitgelezen gelegenheid om een huisje te huren? Met Pasen! Iedereen is een paar dagen vrij en wil genieten van samen zijn. Lekker een paar dagen weg dus! Vindt u kamperen leuk maar wilt u niet voor een paar dagen de hele caravan of tent tevoorschijn toveren? Of wilt u gewoon net iets meer luxe dan bij kamperen? Dan kunt u een huisje huren op camping Strand49. Dit is een camping in Noord-Holland, vlakbij Callantsoog en Sint-Maartenszee. U vindt hier allerlei verschillende type huurhuisjes. Eén ding is bij alle huisjes hetzelfde: de luxe. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken.

Over de huurhuisjes

De Noord-Hollandse kust is een populaire bestemming voor een vakantie in eigen land. Niet zo gek, want u vindt hier prachtige stranden en gezellige dorpjes. Ook zijn er vele attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Verblijft u op een camping aan zee in Noord-Holland? Dan kunt u bijvoorbeeld gaan shoppen in Schagen of naar de kaasmarkt in Alkmaar. Ook het Marinemuseum in Den Helder, Sprookjeswonderland in Enkhuizen en een dagje Amsterdam zijn de moeite waard.

een huisje huren met Hemelvaart bij Strand49

Ruime keuze voor een huisje huren met Pasen

We bieden een ruime keuze aan accommodaties om een huisje te huren met Pasen. Het maakt niet uit wat voor huisje u wilt huren met Pasen, als u wilt genieten van strand, ruimte, natuur én luxe dan bent u bij ons aan het goede adres. De huurhuisjes die wij aanbieden zijn: strandlodges, bungalows, cabins en chalets. Ook voor mindervaliden hebben wij een speciaal ingericht huisje. Hierin is alles gelijkvloers, is de keuken verlaagd en hebben de badkamer en wc extra beugels. Zo is er voor het hele gezin een mogelijkheid om te genieten op de camping van Strand49.

Huisje huren met Pasen? Reserveer hier.

Omgeving camping

In de omgeving van de camping is genoeg te doen. Zo bent u binnen no time op het strand voor een lekkere wandeling, zit u vlakbij talloze dorpjes waar u naar hartenlust kunt winkelen en ook op de camping zelf kan het hele gezin zich prima vermaken. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltuintjes waar ze lekker kunnen spelen en voor de ouders is er rondom het huisje voldoende privacy. Zo kunt u ongestoord genieten van een boek of gewoon helemaal niks doen terwijl uw kindje in de speeltuin is.

Kortom; wilt u een huisje huren met Pasen? Klik dan hier om te reserveren en hier als u nog vragen heeft.