• camping sint maartenszee design cabin

Huisje huren met Pasen bij Strand49

Een uitgelezen gelegenheid om een huisje te huren? Met Pasen! Iedereen is een paar dagen vrij en wil genieten van samen zijn. Lekker een paar dagen weg dus! Vindt u kamperen leuk maar wilt u niet voor een paar dagen de hele caravan of tent tevoorschijn toveren? Of wilt u gewoon net iets meer luxe dan bij kamperen? Dan kunt u een huisje huren op camping Strand49. Dit is een camping in Noord-Holland, vlakbij Callantsoog en Sint-Maartenszee. U vindt hier allerlei verschillende type huurhuisjes. Eén ding is bij alle huisjes hetzelfde: de luxe. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken.

Over de huurhuisjes

Paaseieren zoeken op de camping! Het kan bij Strand49. Hier kunt u een huisje huren met Pasen. Gezellig met het gezin genieten van de buitenlucht, vrijheid en luxe die de huisjes op deze camping u bieden. Ieder huisje is voorzien van een ruime hoekkeuken met koelkast, vaatwasser en combimagnetron en een of twee luxe badkamers. U heeft dus alle gemakken van thuis, maar dan op een camping. Ook heeft u op Strand49 over de hele camping gratis wifi, is ieder huisje voorzien van een haag waardoor u voldoende privacy heeft en beschikt ieder huisje over een overdekt terras. Optimaal genieten dus!

Ruime keuze voor een huisje huren met Pasen

We bieden een ruime keuze aan accommodaties om een huisje te huren met Pasen. Het maakt niet uit wat voor huisje u wilt huren met Pasen, als u wilt genieten van strand, ruimte, natuur én luxe dan bent u bij ons aan het goede adres. De huurhuisjes die wij aanbieden zijn: strandlodges, bungalows, cabins en chalets. Ook voor mindervaliden hebben wij een speciaal ingericht huisje. Hierin is alles gelijkvloers, is de keuken verlaagd en hebben de badkamer en wc extra beugels. Zo is er voor het hele gezin een mogelijkheid om te genieten op de camping van Strand49.

Huisje huren met Pasen? Reserveer hier.

Omgeving camping

In de omgeving van de camping is genoeg te doen. Zo bent u binnen no time op het strand voor een lekkere wandeling, zit u vlakbij talloze dorpjes waar u naar hartenlust kunt winkelen en ook op de camping zelf kan het hele gezin zich prima vermaken. Voor de kinderen zijn er voldoende speeltuintjes waar ze lekker kunnen spelen en voor de ouders is er rondom het huisje voldoende privacy. Zo kunt u ongestoord genieten van een boek of gewoon helemaal niks doen terwijl uw kindje in de speeltuin is.

Kortom; wilt u een huisje huren met Pasen? Klik dan hier om te reserveren  en hier als u nog vragen heeft.

een huisje huren met Hemelvaartbij Strand49
een huisje huren met Hemelvaart bij Strand49
Menu