Strand49 ligt aan de kust van Noord-Holland dicht bij het strand, de zee en de duinen

Bekijk de beschikbaarheid

Over Strand49

Bij Strand49 in Noord-Holland kunt u kamperen in stijl in een natuurlijke omgeving. Onze standplaatsen zijn zeer ruim (100m²) en hebben privé-sanitair op de plek. Het terrein is verder kleinschalig opgezet waardoor wij een persoonlijke benadering garanderen.

Onze luxe camping grenst aan de duinen van Sint Maartenszee en ligt op slechts 15 minuten fietsen van strand en zee. Als één van de weinige campings in Nederland beschikken wij over een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Glamping accommodaties

Wij verhuren tevens diverse glamping accommodaties. Bij ons ligt de nadruk op Comfort, luxe en geborgenheid. Uiteraard informeren we u graag over de mogelijkheden in de omgeving.

Bij Strand49 heeft elk vakantiehuisje haar eigen stijl en look & feel. De lodges, lofts, cabins, chalets en beachhouses van Strand49 zijn voorzien van de volgende gemakken:

  • een eigen tuin met uitzicht over de duinen
  • een ruim (overdekt) terras
  • een modern interieur
  • luxe badkamer(s)
  • volledig gefaciliteerde keuken
  • gratis wifi

Het strand van Sint Maartenszee staat bekend om haar brede familiezandstrand en de blauwe vlag. U vindt er 2 strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten. De reddingsbrigade waakt over uw veiligheid. Uw hond is aangelijnd welkom op het strand en mag na 19.00 uur los lopen. Het strand is per auto voor minder valide bereikbaar en kunt u zelfs gratis parkeren aan het strand.

Het genieten kan beginnen, reserveer nu direct online of neem contact met ons op!