Bekijk de beschikbaarheid

Glamping aan zee

Houd je van de vrijheid van het kamperen aan zee, maar ook van de luxe van een hotel? Denk dan eens aan glamping aan zee. Het woord glamping komt van ‘glamour’ en ‘camping’. Dus: kamperen met alle gemakken van een hotel. Op Strand49 kunt u terecht voor glamping aan zee. De camping ligt in Nederland in Noord-Holland, dichtbij het strand van Sint-Maartenszee.

Glamping aan zee, van alle gemakken voorzien

Kamperen staat voor veel mensen voor rust, ruimte, natuur en vrijheid. Maar, kamperen staat ook voor heel veel zelf doen: de tent opzetten, alles installeren en uitpakken. Sommige mensen willen juist tijdens hun vakantie iets meer luxe. En voor die mensen is er glamping aan zee; glamour en camping aan het strand. Bij Strand49 in Sint-Maartenszee in Noord Holland kunt u terecht voor glamping aan zee. Bij Strand49 doen wij er alles aan om u een optimaal vakantiegevoel te geven. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid, een schone en ruime camping en privacy. Kiest u voor glamping aan zee? Dan kiest u voor een luxe vakantie in de buitenlucht. Als u op de camping aan komt rijden is de tent opgezet en is alles al geïnstalleerd. Het enige wat u hoeft te doen? Naar uw vooraf gereserveerde kampeerplek rijden en genieten!

Snel op het strand bij glamping aan zee
Snel op het strand bij glamping aan zee

Wat houdt het in?

Als u kiest voor glamping aan zee bij Strand49, heeft u keuze uit verschillende huisjes. Er zijn verschillende lodges, cabins, strandhuisjes en chalets die compleet zijn ingericht. Ieder huisje heeft een eigen keuken, een of twee badkamers en een overdekt terras. De tuinen rondom de huisjes zijn zo geplaatst dat u nagenoeg de hele dag zon heeft. De privétuin is omringd door bomen voor optimale privacy. Ook voor mindervaliden is glamping aan zee op deze camping mogelijk. Er is een verhuuraccomodatie speciaal ingericht voor mindervaliden. Deze huisjes hebben een verlaagd aanrecht, een douche en wc met extra beugels en uiteraard is alles in deze huisjes gelijkvloers. U kunt een huisje voor glamping aan zee boeken van maandag tot vrijdag of van vrijdag tot vrijdag. Uiteraard zijn hier in overleg ook uitzonderingen op mogelijk. Inprincipe is aankomst en vertrek iedere dag mogelijk.

Bij de huisjes van glamping aan zee in Noord-Holland krijgt u ook:

  • Gratis wifi over de hele camping
  • Terras set
  • Vaatwasser, combi-magnetron en koelkast
  • 24-uurs servicedesk
  • Flatscreen tv
  • Luxe badkamer
  • Kinderstoel en kinderbed
  • Geen borgbetaling en geen reserveringskosten
  • Eindschoonmaak inbegrepen

Omgeving glamping aan zee

Tijdens glamping aan zee hoeft niemand van het gezin zich te vervelen. Op de camping zelf zijn voldoende speeltuintjes waar de kinderen lekker kunnen spelen, op een mooie zomerdag bent u binnen no time op het strand van Sint-Maartenszee en ook voor winkelliefhebbers is er in de omgeving van de camping genoeg te shoppen. Boodschappen doen kan in een van de veel gelegen dorpjes, maar bent u onverhoopt toch iets vergeten? Dan is er ook een campingwinkeltje waar u terecht kunt voor vers afgebakken broodjes in de ochtenden.

Maak nu uw reservering bij Strand49