Bekijk de beschikbaarheid

Omgeving Sint Maartenszee

Ontdek de leukste en verrassendste uitjes in Noord-Holland. Trek erop uit met het hele gezin. Ga voor een dagje avontuur in outdoor watersportpark Skeef, een lekkere wandeling in de Schoorlse Duinen of voor de allerkleinsten een bezoekje aan Sprookjeswonderland. Maar ook een dagje dierentuin, vanaf een fluisterbootje Alkmaar ontdekken of een dagje Volendam behoren tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest: in de buurt van Strand49 is genoeg te doen voor iedereen.

Verken bijvoorbeeld het achterland met uitgesproken plaatsen als Medemblik, Enkhuizen, Alkmaar en het pittoreske Bergen. Ook Amsterdam ligt binnen handbereik.

Ook voor de natuurliefhebber is Strand49 de ideale vakantiestek. Houdt u van wandelen? Dan kunt u vanaf Strand49 te voet heerlijk uitwaaien in de mooie duinen. Uw hond mag mee! Daarnaast kunt u zich uitleven op de vele fietsknooppuntenroutes en andere fietsroutes.

Uitstapjes rondom Sint Maartenszee

Ook zijn er in de buurt van Sint Maartenszee verschillende kleine musea die de moeite waard zijn, zoals het parfumflessenmuseum, het poppenmuseum, stoommachinemuseum. Liever naar een overdekte speeltuin? In de buurt vind je de Holle Bolle boom, de Goudvis en Tulpenland.

Dit zijn slechts enkele van de highlights. Rondom Strand49 is nog veel meer te beleven, maar dat kun je beter zelf komen ervaren!