Bekijk de beschikbaarheid

Omgeving Sint Maartenszee

FietsApp Strand49

Strand49 in Sint Maartensvlotbrug heeft nu zijn eigen gratis fietsroute App ‘Camping Strand49 fiets App’ U kunt met de App kun fietsroutes vanaf de camping fietsen door Noord-Holland. Tevens kunt u eigen fietsroutes samenstellen met de App op basis van het fietsknooppunten netwerk. Dat niet alleen in Noord-Holland, maar ook in andere delen van Nederland, België en Duitsland.

De fietsroute App biedt de gast negen fietsroutes door de kroon van Noord-Holland aan. Alle routes starten vanaf Camping Strand49. De negen fietsroutes gaan langs tweeëntwintig bijzondere bezienswaardigheden in en om de Zijperpolder. Bij het benaderen van een bezienswaardigheid krijgt de fietser een melding van de App op zijn smartphone met aankondiging en achtergrond informatie over de bezienswaardigheid die voorbij gefietst wordt. Op deze wijze ervaart de fietser nog beter de omgeving van Strand49. Naast de negen fietsroutes kunt u eigen fietsroutes maken op basis van de fietsknooppunten of een eigen bestemming. Met het kiezen van een bestemming wordt de fietser door de App via de kortste en de veiligste weg via fietspaden naar zijn bestemming geleid. De App is met deze functie ook fietsnavigatie.

Nu de Strand49 fiets App downloaden in de Appstore of Android

 

Ontdek ook de leukste en verrassendste uitjes in Noord-Holland. Trek erop uit met het hele gezin. Ga voor een dagje avontuur in outdoor watersportpark Skeef, een lekkere wandeling in de Schoorlse Duinen of voor de allerkleinsten een bezoekje aan Sprookjeswonderland. Maar ook een dagje dierentuin, vanaf een fluisterbootje Alkmaar ontdekken of een dagje Volendam behoren tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest: in de buurt van Strand49 is genoeg te doen voor iedereen.

Verken bijvoorbeeld het achterland met uitgesproken plaatsen als Medemblik, Enkhuizen, Alkmaar en het pittoreske Bergen. Ook Amsterdam ligt binnen handbereik.

Ook voor de natuurliefhebber is Strand49 de ideale vakantiestek. Houdt u van wandelen? Dan kunt u vanaf Strand49 te voet heerlijk uitwaaien in de mooie duinen. Uw hond mag mee! Daarnaast kunt u zich uitleven op de vele fietsknooppuntenroutes.

Benieuwd naar diverse activiteiten in de regio download het noordzeekust magazine

Uitstapjes rondom Sint Maartenszee

Ook zijn er in de buurt van Sint Maartenszee verschillende kleine musea die de moeite waard zijn, zoals het parfumflessenmuseum, het poppenmuseum, stoommachinemuseum. Liever naar een overdekte speeltuin? In de buurt vind je de Holle Bolle boom, de Goudvis en Tulpenland.

Dit zijn slechts enkele van de highlights. Rondom Strand49 is nog veel meer te beleven, maar dat kun je beter zelf komen ervaren!

Evenementen

Geen berichten gevonden