Bamping is met minimale middelen uw vakantie vieren

Bamping met een luxe knipoog bij Strand49

Viert u vakantie in bamping stijl, dan gaat u helemaal back to basic. Deze vorm van kamperen wordt als sober gezien, aangezien u met minimale middelen uw vakantie viert. Omdat deze vorm redelijk intens kan zijn, mede omdat we een Westerse leefstijl gewend zijn of omdat u voor het eerst gaat kamperen, is het volkomen begrijpelijk dat u het graag wat luxer aanpakt. Dan bieden de accommodaties van Strand49 de ideale uitkomst.

Slapen onder een sterrenhemel in een van de tenten of huisjes van Strand49

Wat de reden is waardoor u zich aangetrokken voelt tot een back to basic camping, scheelt per persoon. De een houdt ervan om te kamperen in een minimalistische setting, de ander heeft een sterke voorkeur voor uitgestrekte natuur waar deze campings gevestigd zijn of slaapt graag iedere avond onder de sterrenhemel. Van deze geweldige belevingen bent u bij Strand49 ook van verzekerd. Ook al zijn de accommodaties wat luxer vergeleken met een bamping, u ervaart nog steeds het pure en ongerepte Nederland.

Van alle gemakken voorzien op onze camping

Op een back to basics camping kunt u altijd minimale (sanitaire) faciliteiten verwachten. Voor welke accommodatie u bij ons ook kiest, alle voorzieningen zijn altijd in uitstekende staat. Denk hierbij aan een goed uitgeruste keuken, een badkamer met stromend warm water en een heerlijk terras waar u lekker tot rust kunt komen na een sportieve en lange dag. De standplaatsen zijn met een oppervlakte van 100m² zeer ruim en hebben privé-sanitair op de eigen kampeerplek.

Op slechts drie kilometer van het strand gevestigd

Een back to basics camping is gelegen in de meest idyllische locaties van het land. Daar bent u bij ons ook zeker van. Onze camping is op slechts drie kilometer van het strand gevestigd, waardoor u binnen de kortste keren een wandeling maakt door de duinen van Sint Maartenszee. De perfecte uitvalsbasis voor niet alleen een ontspannende wandeling, maar ook een leuke fietstocht of een ritje met een paard.

Uw dagelijkse boodschappen doet u in de campingwinkel op het terrein

Het is natuurlijk meer dan normaal dat u niet al uw boodschappen meeneemt op vakantie. Uw dagelijkse boodschappen haalt u op de campingwinkel. Denk hierbij aan etenswaren, gekoelde frisdranken, snacks en alcoholische dranken. Ook voor verse broodjes in de ochtend of voor een welverdiende lunch in de middag zit u hier helemaal goed. Ideaal als u bijvoorbeeld een dagje even helemaal wilt relaxten bij uw eigen kampeerplaats

Optimale beschutting dankzij het duinlandschap rondom de kampeervelden

Om wind en zandverstuivingen hoef u zichzelf geen zorgen te maken. Onze kampeervelden zijn omgeven door duinen, waardoor u geniet van veel rust en privacy. Viert u uw volgende vakantie bij ons? U maakt eenvoudig en snel en reservering via onze website of telefonisch via een van onze medewerkers. Viert u uw volgende vakantie op een van de kampeerplaatsen, ingerichte tenten of huisjes van Strand49?

Maak nu uw reservering bij Strand49

Is uw gewenste datum niet beschikbaar voor deze accommodatie?