Tiny Houses worden steeds populairder voor vakantieverhuur

Waarom Tiny Houses steeds populairder worden

Een ‘Tiny House’ is traditioneel ongeveer 2,4 x 5 meter groot en bevat alle noodzakelijke voorzieningen van een huis van normale grootte. Ze zijn ontworpen om een meer simplistische manier van leven te ervaren, met creatieve ontwerpen die het meeste uit een kleine hoeveelheid ruimte halen. Heeft u altijd al eens een keer vakantie willen vieren in een Tiny House, boek uw volgende vakantie dan via Strand49.

De voordelen van vakantie vieren in een Tiny House

Er zijn tal van redenen waarom u als een gast baat heeft bij een welverdiende vakantie in een tiny house. Zo zijn de Tiny Houses op het vakantiepark een meer betaalbare optie zijn als het gaat om het boeken van een reis. Het zijn verschillende, eigenzinnige en unieke plekken om even helemaal tot rust te komen en met een Tiny House draagt u een duurzaam steentje bij aan het milieu. Gaat u een weekendje of een week weg met uw partner? Dan is een Tiny House ook nog eens erg romantisch om met z’n tweetjes in te overnachten.

Een geweldige basis om naar terug te keren na een dag vol ontdekkingen

Een Tiny House kan vaak een ‘dichter bij de natuur’-ervaring geven. Zo verblijft u dichtbij de zee en u staat binnen no-time in Den Helder, Alkmaar en Egmond aan Zee. Uw Tiny House is de ideale basis om naar terug te keren na een dag vol ontdekkingen en om even helemaal tot rust te kunnen komen. Viert u met een grote groep vakantie en weet u niet zeker of deze accommodatie voldoende plek biedt? Bekijk dan ook eens het aanbod aan safaritenten, beach lofts, design cabins en bungalows.

Grenzend aan de duinen met een geweldig uitzicht over de kust van Sint Maartenszee

Vakantie vieren in stijl, dat is waar u bij ons zeker van bent. Onze camping is grenzend aan de duinen met een geweldig uitzicht over de kust van Sint Maartenszee. Dit betekent dat u binnen slechts tien minuten op het strand bent en binnen no-time geniet van heerlijke hapjes en drankjes op een van de twee gezellige strandpaviljoens. Uw hond mag u aangelijnd mee op het strand nemen en zelfs na 19.00 uur los rondlopen.

Wanneer kunt u het beste kiezen voor een andere accommodatie?

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, bieden Tiny Houses u vrijwel alleen maar voordelen. Let er wel op dat in deze kleine huisjes een beperkt aantal mensen kunnen slapen. Daarom zal het aantal gasten dat uw huis zal verblijven, kleiner zijn, maar dit zou nog steeds het geval zijn voor een accommodatie met één slaapkamer. Ze hebben ook minder opslagruimte voor bagage en gasten kunnen zich misschien een beetje beperkt voelen op regenachtige dagen wanneer ze niet hun gebruikelijke binnenruimte hebben. Bekijk daarom ook gerust eens onze andere tenten en huisjes en ontdek de vele verblijfsmogelijkheden die er zoal zijn.

Maak nu uw reservering bij Strand49

Is uw gewenste datum niet beschikbaar voor deze accommodatie?