Skeef

Zin in een dagje vol actie op het water? Bezoek dan ‘Skeef’ in Heerhugowaard. Op minder dan een halfuurtje afstand rijden van de camping vind je dit recreatie bedrijf. Bij Skeef draait alles om ‘genieten op het water’. Je kunt er waterskiën, wakeboarden, suppen. Maar je kunt ook in het restaurant of op het terras gaan zitten en genieten van een heerlijke kop koffie, uitgebreide lunch of een lekker diner.

Locatie Skeef

Skeef ligt in een groot recreatiegebied. Er is hier strand, gras en water. Dit betekent dat alle outdoor activiteiten hier mogelijk zijn. Beachvolleybal, touwtrekken, vlot bouwen. Laat Skeef weten wat je wil en zij regelen het. Je kunt hier terecht met groepen, maar ook met het gezin.

Waterskiën en wakeboarden

Skeef ligt aan het Meer van Luna. Hierboven hangt een kabelbaan, waar je als (ervaren en onervaren) waterskiër of wakeboarder kunt genieten van het water. Ben je nog niet zo ervaren op het water? Dan is het wellicht beter om te beginnen met waterskiën, daarmee heb je net iets meer stevigheid dan met wakeboarden. Het is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Skeef is ervan overtuigd dat íedereen het kan leren. Meestal redden mensen het om binnen een half uur te blijven staan. Omdat zij het zeker weten, geven ze ‘1e bocht garantie’. Dit houdt in dat iedereen binnen een uur de 1e bocht haalt. Lukt dat niet? Dan krijg je een tegoedbon om het opnieuw te proberen

Waterskiën is zeer geschikt als uitje voor het hele gezin. Zijn jullie al fervente waterskiërs? Probeer dan eens wakeboarden. Ook bij wakeboarden zit je vast aan de sleeplift, maar moet je in plaats van skiën, wakeboarden.

Suppen

Waterskiën en wakeboarden jou te actief? Kies dan voor Suppen. Sup staat voor Stand Up Paddling, en dat is ook letterlijk wat je doet. Je staat rechtop op een surfboard, terwijl je jezelf met een paddle voortbeweegt. Je kunt ervoor kiezen dit met een gids te doen. Hij of zij leidt je dan rond het Park van Luna en deze tocht duurt ongeveer 2 uur. Je kunt ook kiezen voor losse verhuur, in dit geval is het tonen van een legitimatiebewijs verplicht. De huurder moet minimaal 16 jaar zijn. Ben je jonger? Dan moet er een volwassene mee ter begeleiding. Ga je voor een tour? Reserveer deze dan even van te voren, op die manier kan de instructeur voor jullie klaarstaan.

Horeca

Niet zo’n zin om actief bezig te zijn of even energie bijtanken voor het volgende onderdeel? Bij Skeef zit een groot restaurant met terras, waar je kunt genieten van een kop koffie, lunch, borrel of diner. In de zomer is Skeef iedere dag open. Check voor de actuele openingstijden altijd even de website van te voren.