Bekijk de beschikbaarheid

Camping in Noord-Holland

Bent u op zoek naar camping in Noord-Holland? Eentje waar u geniet van rust, ruimte, luxe en het strand? Dan zit u goed bij Strand49 in Sint-Maartenszee. Deze camping in Noord-Holland biedt alles waar u behoefte aan heeft en doet er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Dankzij de omgeving bent u verzekerd van een fijne vakantie.

Verschillende accommodaties op camping in Noord-Holland

Op Strand49, de camping in Noord-Holland, heeft u keuze uit verschillende accommodaties. Zo bieden wij glamping voorzieningen maar ook ‘gewone’ campingplaatsen. Kiest u voor glamping op de camping in Noord-Holland? Dan kiest u voor ‘kamperen’ in Nederland, met het luxe hotelgevoel van het buitenland. Het enige waar we geen invloed op hebben is het weer. Als u kiest voor glamping heeft u keuze uit een aantal verschillende huisjes, ieder met eigen badkamer, toilet, slaapkamer en keuken. Bovendien heeft ieder huisje een ruime ‘tuin’ waar u in alle privacy kunt genieten van een goed boek, een glas wijn of gewoon lekker in de zon kunt liggen.

Genoeg te doen

Op deze camping in Noord-Holland is genoeg te doen. Natuurlijk kunt u lekker naar het strand voor een strandwandeling en als het weer het toelaat kunt u hier met de kinderen naar toe voor een lekker stranddagje. Ook kunt u terecht voor een lekkere lunch of diner bij een van de twee strandtenten op dit strand. Maar ook voor wandel- en fietsliefhebbers is er in de buurt van deze camping in Noord-Holland genoeg te doen! Er zijn veel wandel- en fietspaden en ook fietsen huren kan in de buurt van de camping. In Noord-Holland zijn uiteraard meer dan genoeg winkelmogelijkheden in de omliggende dorpjes.

Vakantie met het hele gezin

Op deze camping in Noord-Holland kunt u echt met het hele gezin terecht. Er is voor kinderen op en rond de camping genoeg te doen. Zo zijn er een aantal speeltuintjes op de camping waar ze zich uren kunnen vermaken met andere kinderen. Ook zijn de honden welkom op deze hond vriendelijke camping. De honden zijn altijd welkom op het bijliggende strand, maar tijdens het hoogseizoen moeten de honden wel aangelijnd zijn.

Maak nu uw reservering bij Strand49