Bekijk de beschikbaarheid

Kamperen in een Safaritent in Callantsoog

Op zoek naar een unieke kampeerervaring? Denk dan eens aan een safaritent in Callantsoog. Op camping Strand49, tien minuutjes fietsen vanaf Callantsoog, vindt u verschillende glamping accommodaties, waaronder de safaritent. Callantsoog is echt een familiedorpje en in de omgeving is voor het hele gezin genoeg te doen. Daarnaast is kamperen in een safaritent natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten!

Glamping accommodaties in Nederland

Op camping Strand49 vindt u allerlei verschillende soorten glamping accommodaties. Een huisje aan het strand, een boshut of een safaritent. In Callantsoog in een safaritent slapen is natuurlijk een unieke ervaring. Vooral voor kleine kinderen is dit een spannende manier van kamperen! Strand49 is een echte familiecamping. U vindt hier voldoende speeltuintjes voor de kinderen om zich de hele dag te kunnen vermaken terwijl u op uw beschutte kampeerplek geniet van een goed boek, de zon of gewoon even helemaal niets doet. Want dat is natuurlijk vakantie: zo veel mogelijk relaxen! Uiteraard kunt u bij ons op de camping ook een ‘gewone’ kampeerplaats reserveren.

Slapen in een safaritent in Callantsoog voor het hele gezin
Slapen in een safaritent in Callantsoog voor het hele gezin

Overdag naar het strand, ’s avonds slapen in safaritent in Callantsoog

Op tien minuutjes fietsen vanaf camping Strand49 vindt u het strand van Callantsoog. Een strand dat bekend staat vanwege zijn ruimte, wandelroutes door de duinen en de schone omgeving. Al jaren hangt op het strand van Callantsoog een blauwe vlag; het teken dat het strand schoon is. Echt een familiestrand dus! Zelfs de hond is welkom. Tijdens het hoogseizoen dient deze aangelijnd te zijn. Heeft u liever een wat actiever dagje? Dan kunt u natuurlijk ook een van de routes door het 60 kilometer tellende wandelgebied rondom Callantsoog nemen. Heerlijk in de duinen tijdens een frisse dag om uit te waaien, of tijdens een bloedhete dag om verkoeling te zoeken. Heeft u genoeg van het luieren of wandelen? Dan strijkt u neer bij een van de twee strandpaviljoens die zich op het strand bevinden. Koffie, lunch, borrel of diner; het personeel van deze tenten staat tijdens het hoogseizoen de hele dag door voor u klaar.

Genoeg van het strand? Dan gaat u terug naar de safaritent. In Callantsoog kunt u de boodschappen voor het avondeten halen. Onverhoopt toch iets vergeten? Dan is er op de camping ook nog een campingwinkeltje voor alle basisvoedingsmiddelen en tijdens het hoogseizoen kunt u hier ’s ochtends vers afgebakken broodjes halen.

De accommodatie: een safaritent in Callantsoog

Boekt u een safaritent in Callantsoog? Dan heeft u een beschutte parkeerplek. In de tent vindt u een keuken, verwarmde badkamer, toilet en een heerlijk bed. Ook zijn kinderstoel en kinderbed standaard aanwezig. Daarnaast beschikt u over goedwerkende en gratis wifi, betaalt u geen reserveringskosten of borg en hoeft u zich geen zorgen te maken over het inpakken van linnengoed; dat regelen wij voor u.
Het enige wat u hoeft te doen als u aankomt bij de safaritent in Callantsoog is genieten: het is vakantie! Wij doen er alles aan om uw vakantiegevoel te realiseren.

Maak nu uw reservering bij Strand49