Outdoorpark Alkmaar

Het Outdoorpark in Alkmaar staat garant voor een uitje vol avontuur. Perfect als uitje met het hele gezin, maar ook zeer geschikt voor een activiteit speciaal voor de kinderen tijdens de vakanties. Zo kunnen de kinderen hun energie kwijt, terwijl de ouders een lekker dagje voor zichzelf hebben. Tijdens de vakanties geldt een speciale aanbieding, waarbij de kinderen naderhand een duik in het zwembad kunnen nemen voor €1,00 extra. Het Outdoorpark in Alkmaar is een perfect uitstapje als je verblijft op camping Strand49.

Wat doen in het Outdoorpark?

In het Outdoorpark in Alkmaar is de keuze aan jou. Ga je samen met je gezin op pad en verken je het park alleen? Of kies je voor een georganiseerde groepsactiviteit. Naast uitjes kun je er tijdens het hoogseizoen ook terecht voor een Obstacle run training. Het Outdoorpark in Alkmaar is dus een park met zeer gevarieerd aanbod van activiteiten. Kies je ervoor om met je gezin een dagje weg te gaan? Dan is een dag arrangement aan te raden. Op de website van het Outdoorpark Alkmaar vind je verschillende dag arrangementen. Bij sommigen blijf je op het park zelf, anderen zijn in combinatie met een uitstapje naar een activiteit in Alkmaar stad.

Vakantieprogramma

Tijdens de zomervakantie (in juli en augustus) biedt het Outdoorpark in Alkmaar op woensdagochtend een speciaal vakantieprogramma aan. Onder begeleiding van professionele instructeurs kun je kiezen voor het Shooting programma of de Obstacle survival. Een leuk vakantie-uitje, ook geschikt voor de hele familie! Op zaterdagochtend is er tijdens de vakanties een speciaal vakantieprogramma, maar hierbij verken je het park op eigen houtje. Na afloop kun je (tijdens de vakanties!) voor €1,00 zwemmen in het naastgelegen zwembad De Hoornse Vaart.

Verblijf je op camping Strand49? Met de auto ben je binnen een halfuurtje bij het Outdoorpark in Alkmaar. Een actief uitstapje, waar je met het hele gezin terecht kunt.