Bekijk de beschikbaarheid

Huisje huren in Meivakantie

Hebben uw kinderen Meivakantie en bent u ook vrij? Maak er dan een echte vakantie van en kies ervoor om een huisje te huren in de Meivakantie. Bij Strand49, een camping in Noord-Holland aan het strand in Sint Maartensburg, hebben we naast ‘gewone’ kampeerplaatsen ook huisjes te huur. In de meivakantie genieten van een huisje aan het strand? Kies dan voor een van de vele vakantiehuisjes die we verhuren bij Strand49.

Strand49, de camping voor het hele gezin

Heerlijk vakantie met het hele gezin! Bij camping Strand49 is het hele gezin welkom en is er voor iedereen genoeg te doen. U heeft een ruime keuze aan vakantiehuisjes. Zo zijn er strandlodges, cabins, chalets en bungalows. Ook is er voor mindervaliden een speciaal ingerichte bungalow; alles is hierin gelijkvloers, de badkamers en wc hebben extra beugels en de keuken is verlaagd. Op die manier kan iedereen bij Strand49 terecht om een huisje te huren in de Meivakantie. Over de hele camping en in alle huisjes zijn honden welkom. Fijn om te weten als u met een hond komt: honden mogen het hele jaar door mee het strand op. In het hoogseizoen moeten ze zijn aangelijnd tot 7 uur ’s avonds, de rest van het jaar mogen ze de hele dag los.

Huisje huren in Meivakantie
Huisje huren in Meivakantie

Omgeving camping

In de omgeving van de camping is ook voor het hele gezin genoeg te doen. Strandwandelingen op het strand dat op tien minuutjes afstand ligt, winkelen in een van de vele dorpjes of heerlijke eten en/of borrelen bij een van de vele cafeetjes en restaurantjes in de buurt. Ook voor wandelaars is er in de omgeving genoeg te doen. Met zo’n 60 kilometer aan wandelroutes is er voor de fanatieke én minder fanatieke wandelaars genoeg om af te leggen. Er zijn voor de kleintjes een aantal overdekte speeltuinen in de buurt en uiteraard kunt u een bezoekje brengen aan de kaasmarkt in Alkmaar. Als u ervoor kiest een huisje te huren in de Meivakantie hoeft u zich geen moment te vervelen.

Wat voor huisje huren in Meivakantie?

Zoals eerder gezegd zijn er veel verschillende huisjes te huur in de Meivakantie op Strand49. Wat de huisjes allemaal gemeen hebben: luxe. Ieder huisje is uitgerust met een of twee badkamers, een hoekkeuken met vaatwasser, koelkast en combi magnetron en privétuin met overdekt terras en terras set. Daarnaast is er een kinderbedje en kinderstoel in ieder huisje, beschikt u over de hele camping over gratis wifi en betaalt u geen reservering- of boekingskosten. Aan het eind van uw weekendje/weekje(s) weg uw huisje schoonmaken is nergens voor nodig, want een eindschoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen en uw vakantiegevoel te optimaliseren. Normaal gesproken verhuren wij de huisjes van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag, maar ook hierin is overleg mogelijk.

Maak nu uw reservering bij Strand49