Bekijk de beschikbaarheid

Dagje Amsterdam? Verblijf op Strand49

Ga je een dagje naar Amsterdam en ben je op zoek naar een (iets voordeligere) optie om te verblijven? Denk dan eens aan Strand49! Een prachtige camping in noorden van Noord-Holland, waar je luxe combineert met alle voordelen van het kamperen.

Hotel in Amsterdam

Veel mensen zijn voor een dagje Amsterdam op zoek naar hotel in Amsterdam. Helaas blijkt dit in de praktijk vaak toch wat lastiger. Of ze zijn vol of het is erg kostbaar. Vanaf Strand49 kun je met de auto of trein binnen een uurtje in hartje Amsterdam zijn. Bovendien slaap je lekker rustig in het noorden van Noord-Holland, waardoor je je lekker kan terugtrekken in de rust na een drukke dag in de hoofdstad.

Omgeving Strand49

De omgeving van Strand49 is sowieso prachtig. Van mooie natuur en wandelen in de duinen, tot aan winkelen in een van de leuke Noord-Hollandse dorpjes in de omgeving: er is echt voor elk wat wils. Het leuke van deze camping is dat het hele gezin welkom is. Zelfs de hond mag mee! Want hoe stom is een vakantie zonder je trouwe viervoeter? Niet zo’n fan van honden? Ook dat is geen probleem! De honden zijn welkom op onze camping, maar natuurlijk wel aangelijnd. Op het strand mogen de honden buiten het hoogseizoen los rondrennen en tijdens het seizoen moeten ze overdag aangelijnd zijn.

Verschillende accommodaties

Het grote voordeel van kamperen bij Strand49? Je hoeft je kampeergerei helemaal niet van zolder te halen! Je kunt gewoon in een van de glamping accommodaties verblijven. Al deze verblijven hebben een eigen keuken, privé terras, tv, wifi en natuurlijk een eigen douche en toilet. Wat wil je nog meer? Je kunt gaan voor een strandlodge, bungalow, strand cabin of een ander luxe huisje. Benieuwd? Hier vind je meer informatie.