Bekijk de beschikbaarheid

Hoe kies ik uit alle campings aan de Noord-Hollandse kust?

Ze blijven onverminderd populair: de campings aan de Noord-Hollandse kust. Niet zo gek, want u kunt hier heerlijk genieten van een vakantie in eigen land. Met het strand op loop- of fietsafstand en gezellige dorpjes in de buurt, is er hier altijd iets te doen. Maar welke van de vele campings aan de Noord-Hollandse kust past bij u?

Strand49 biedt camping en glamping

Het is lastig kiezen uit alle campings aan de Noord-Hollandse kust. Wilt u bijvoorbeeld privé sanitair tot uw beschikking hebben, of gratis wifi bij uw verblijf? Strand49 biedt dit allemaal. Deze camping in Sint-Maartenszee maakt van kamperen een luxe. Met staplaatsen van maar liefst 100 m2 en diverse strandbungalows, kunt u hier terecht voor een comfortabele kampeervakantie aan de Noord-Hollandse kust. Linnengoed, wifi, de eindschoonmaak en voor uw hond geldt een kleine toeslag per nacht.

Accommodaties van Strand49

In tegenstelling tot andere campings aan de Noord-Hollandse kust, biedt Strand49 naast kampeermogelijkheden ook glamping aan. Deze vakantiewoningen zijn voorzien van één of meerdere badkamers, een compleet ingerichte keuken en een groot terras. U heeft de keuze uit de volgende accommodaties:

  • Strand Lodge
  • Beach Loft
  • Strandbungalow
  • Design Cabin
  • Chalet
  • Strand Lodge voor mindervaliden

Met kinderen naar campings aan de Noord-Hollandse kust

Boekt u een verblijf met kinderen op camping Strand49? Er is ook voor hen genoeg te doen aan de Noord-Hollandse kust. In de overdekte speeltuinen ‘de Holle Bolle Boom’ en ‘de Goudvis’, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Ook vindt u het parfumflessenmuseum, het poppenmuseum en het stoommachinemuseum in de buurt. En de dierentuin “Hoenderdaell” in Anna Paulowna mag u niet missen, evenals de tropische vlindertuin Vlindorado. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens uw vakantie aan de Noord-Hollandse kust.

Genieten van het strand in eigen land

De Noord-Hollandse kust is er één om trots op te zijn. De brede stranden en eindeloze duinen rondom de campings zijn ideaal voor een vakantie in eigen land. Strand49 ligt op slechts 3 kilometer van de zee. Met slechts tien minuten fietsen bent u van de camping op het strand en kunt u gaan zwemmen, vliegeren, ontspannen of een hapje eten. De hond mag ook mee als u één van de campings aan de Noord-Hollandse kust bezoekt, want de duinen zijn toegankelijk voor honden. Dat wordt een heerlijk vakantie!

Maak nu uw reservering bij Strand49