Bekijk de beschikbaarheid

Op naar de camping in Callantsoog!

Heerlijk, een vakantie in het vooruitzicht. U heeft een paar dagen vrij genomen, en er wordt zon voorspeld. Waar gaat u naartoe voor een weekendje of week? Een gouden tip: reserveer een plek op een camping bij Callantsoog. Dit is één van de gezelligste badplaatsen aan de Noordzeekust. Hier vindt u kilometers strand, leuke strandtenten en diverse restaurants. Op het dorpsplein worden regelmatig evenementen georganiseerd, dus er is altijd iets te doen. Boek snel uw verblijf op Strand49, dé camping vlakbij Callantsoog!

Welkom in Callantsoog

Badplaats Callantsoog ligt in Noord-Holland, zo’n 12 kilometer onder Den Helder. Dankzij de prachtige ligging tegen de duinen is dit een heerlijke plek om vakantie te vieren. Het gezellige centrum ligt vlak achter het strand. U vindt hier voldoende winkels om naar hartenlust te kunnen shoppen, en aan het Dorpsplein liggen verschillende restaurants. Geniet u van een heerlijke pasta bij de Italiaan of gaat u voor een vers gesneden patatje? Callantsoog heeft een ruime parkeergelegenheid, maar een prima alternatief voor de auto is de Kustbus die in het hoogseizoen rijdt. De Kustbus doet ook Sint Maartenszee aan, waar Strand49 gelegen is. Hij brengt u snel vanaf de camping naar Callantsoog.

Strand49: een camping nabij Callantsoog

Strand49 is een kleinschalige camping vlakbij Callantsoog. U geniet van een kampeerplaats van maar liefst 100 m2 en privé sanitair. Op de camping zijn diverse speeltuinen, een campingwinkel en gratis wifi. Bij aankomst rijdt u direct naar uw gereserveerde plaats, dus u hoeft niet te wachten bij de receptie. Omdat de kampeerplaatsen autovrij zijn, parkeert u uw auto na het uitladen op de parkeerstrook nabij de kampeerplek. Het duinlandschap rondom de velden zorgt voor een optimale beschutting en geeft volop privacy op uw kampeerplek.

Reserveer een plek op de camping

Een vakantiehuis huren bij Strand49
Mocht u niet van kamperen houden, dan kunt u ook kiezen voor ‘glamping’: een vakantiehuis op de camping nabij Callantsoog. De vakantiewoningen zijn ingericht met een comfortabele keuken in een hoekopstelling, één of twee luxe badkamers en een overdekt terras met verlichting. Strand49 biedt verschillende accommodaties:

  • Strand Lodge
  • Beach Loft
  • Strandbungalow
  • Design Cabin
  • Chalet

De camping bij Callantsoog beschikt ook over een strandbungalow die volledig is aangepast voor de mindervalide vakantieganger. Deze heeft een verlaagd aanrecht, rolstoeltoegankelijke douche, extra beugels in douche en toilet en schuifdeuren.

Maak nu uw reservering bij Strand49