Bekijk de beschikbaarheid

Boek een bungalow met hond in Callantsoog

Heerlijk een paar dagen vrij, en je wilt lekker uitwaaien in Noord-Holland aan de kust. Geniet van je vrijheid en boek onze bungalows waar honden ook meer dan welkom zijn. Onze camping Strand49 ligt nabij Callantsoog. Dit is een hele mooie kustplaats met een heerlijk uitgestrekt strand, gezellige restaurants en een erg mooi dorpsplein.

Bungalow met hond

Ben je lekker met je hond op vakantie? Dan zit je goed bij Strand49. Wij hebben bungalows waarbij je je hond mag meenemen. Onze bungalows hebben allen een grote eigen tuin en veel privacy. Je hebt de keuze uit:
Strand Lodge
Beach Loft
Strandbungalow
Design Cabin
Chalet

Hond uitlaten op het strand

Aan de Noordzeekust zijn brede stranden, eindeloos veel duinen en heerlijke wandelpaden. Buiten het seizoen (okt t/m april) mag je hond loslopen op het strand. In de overige maanden moet de hond worden aangelijnd, maar vanaf 8 uur ’s avonds hoeft dat niet meer, dus dan kun je ook heerlijk met je hond gaan wandelen op het strand.

De mogelijkheden bij Strand49

Wij bieden glampingmogelijkheden heel dicht bij het strand van Sint Maartenszee en Callantsoog. Je hebt bij ons een ruime keuze uit verschillende bungalows. Alle bungalows beschikken over een compleet ingerichte keuken in een hoekopstelling en een overdekt terras met verlichting.

De omgeving van Callantsoog

Kustplaats Callantsoog ligt nabij de dorpen Julianadorp, Groote Keeten, Schoorl, Sint Maartenszee, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Vanuit je bungalow kun je dus vele uitstapjes maken naar andere plaatsen die absoluut een bezoekje waard zijn. Het dorp Callantsoog ligt verscholen achter de duinen. Hier vind je vele restaurants en cafés, maar ook meerdere supermarkten. En met slechts een paar minuten lopen vanaf het dorpsplein sta je al op het heerlijke strand van Callantsoog.

Heerlijk met je hond naar Strand49?

Strand49 ligt in Sint Maartenszee, op enkele minuten van Callantsoog. Voor zowel bungalows (meerdere glamping mogelijkheden) als kampeerplaatsen (met prive sanitair) ben je van harte welkom op onze camping. Wie met een tent of caravan komt, heeft een kampeerplaats van maar liefst 100 m2 en privé sanitair. Op ons terrein vind je diverse speeltuinen, een campingwinkel en natuurlijk gratis wifi. Het duinlandschap rondom de velden zorgt voor een optimale beschutting en geeft volop privacy tijdens je verblijf. In de omgeving is een groot aantal attracties te vinden, zoals de kaasmarkt in Alkmaar en Fort Kijkduin.

Maak nu uw reservering bij Strand49